Diagnose / Auto electronica

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar met alleen de registratie is de klacht nog niet verholpen.

Bij Autobedrijf J.G. de Kruijf  beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Storingsdiagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat dit mogelijk niet het onderliggende probleem detecteert. Bij Autobedrijf J.G. de Kruijf  weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

Specialisatie

Wij hebben onze dienstverlening nu ook uitgebreid door middel van een dealerschap van Digicar Engineering. Hiermee kunnen wij u o.a. beter van dienst zijn met roetfilter problemen en chiptuning.

Klik op onderstaande links voor meer informatie.

- Roetfilter reinigen

- Chiptuning

 

CONTACT

Polderstraat 11
6666 LD Heteren

Tel. (026) 47 222 09
info@autobedrijfdekruijf.nl
privacy policy

OPENINGSTIJDEN

Zondag Gesloten
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:00

NIEUWSBRIEF

VOLG ONS!