Roetfilter reinigen

Autobedrijf J.G. de Kruijf is officieel dealer van roetfilter-reinigen.nl onderdeel van Digicar Engineering.

Autobedrijf J.G. de Kruijf is mede aangesloten bij Digicar Engineering door de unieke reinigingsmethode en het professionele diagnose- en controletraject dat altijd standaard wordt gehanteerd bij een verstopt roetfilter. Hiermee bent u zeker van kwaliteit en een "weer als nieuw roetfilter!". Geen lapmiddelen dus!

Problemen met het roetfilter

Door milieumaatregelen zijn dieselmotoren uitgerust met een Roetfilter. Door ophoping van as (verbrande roetdeeltjes) raakt het roetfilter na verloop van tijd verstopt. Het automatische regeneratieproces van het roetfilter kan vervolgens niet goed meer worden uitgevoerd met de volgende symptomen als gevolg:

- Storingsmeldingen op dashboard

- Extreem brandstofverbruik

- Extreem roeten/ roken

- Mogelijke stijging van oliepeil

- Weinig vermogen beschikbaar (Noodloop-Programma)

- Foutcodes in storingsgeheugen

De oplossing - unieke reinigingsmethode

Bij roetfilter reinigen wordt er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde reinigingsmachine waarbij we vooraf de mate van verontreiniging vaststellen. Na het voltooien van de eerste diagnosetesten zal het juiste reinigingstraject worden geselecteerd. Bij voltooiing van het gehele proces wordt er een laatste tegendruk -en lichtpulscontrole uitgevoerd. Dit wordt ook volledig gerapporteerd. Zo heeft u de resultaten zwart op wit en bent u zeker van een schoon en zo goed als nieuw roetfilter!

Voordelen van roetfilter reinigen

- Roetfilter weer als nieuw

- Meest uitgebreide werkwijze

- Unieke methode van Reiniging

- Uitgebreid diagnose traject zowel voor- als achteraf.

- Complete rapportering van het Roetfilter

- Volledig geautomatiseerd reinigtraject

- Voorkom stilstand en schade aan uw voertuig en laat tijdig uw roetfilter door Autobedrijf J.G. de Kruijf reinigen! Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van dit kostenbesparend alternatief!

Een alternatief voor reinigen of vervangen?

Roetfilter verwijderen en uitprogrammeren is het alternatief naast reinigen of vervangen van het roetfilter. Een groot voordeel van het roetfilter verwijderen is dat deze oplossing permanent is. Uw roetfilter problemen zullen dus definitief niet meer terug komen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CONTACT

Polderstraat 11
6666 LD Heteren

Tel. (026) 47 222 09
info@autobedrijfdekruijf.nl
privacy policy

OPENINGSTIJDEN

Zondag Gesloten
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:00

NIEUWSBRIEF

VOLG ONS!